Nieuws

Op vakantie naar de Dominicaanse Republiek!

27 januari 2014  |   Geplaatst door :   |   Categorie: Algemeen
Gaat u deze zomer op vakantie naar de Dominicaanse Republiek? Dan bent u verzekerd van een heerlijke tropische vakantie in het Caribisch gebied. Een heerlijke zon, azuurblauwe zee, heerlijke cocktails en hagelwitte stranden. Dé ingrediënten voor een topvakantie! Om alvast in de stemming te komen kun je hier op dominicanholidays.nl alle informatie vinden over het land hebben we tips voor je en geven we antwoord op je vragen. Heeft u uw vakantie nog niet geboekt maar bent u wel overtuigd? Hou dan onze site in de gaten voor scherpe aanbiedingen, last minutes en superdeals! We kijken iedere dag voor de scherpste aanbiedingen voor een topvakantie naar de Dominicaanse Republiek. Tips, suggesties of vragen? Laat het ons weten!

2 weken Don Andres, Sosua, Domincaanse Republiek €799

26 januari 2014  |   Geplaatst door :   |   Categorie: Last Minutes
Een weekje vakantie is leuk, maar waarom ga je niet lekker 2 weken weg? En dat voor een wel heel aantrekkelijke prijs: Lekker 2 weken er tussenuit? Een vakantie naar de Dominicaanse Republiek hoeft dus niet duur te zijn! Voor €799,- zit je namelijk 2 weken in Don Andres, een goed hotel in Sosua, het noorden van de Dominicaanse Republiek. Inclusief vlucht, hotel en transfers! Deze deal kun je niet laten lopen!

Superdeal: Vlucht + hotel €494

6 januari 2014  |   Geplaatst door :   |   Categorie: Superdeals
Voor de snelle beslisser! Onder de €500,- voor een vlucht + hotel is uitzonderlijk goedkoop! We komen dit zeer zelden tegen en dit soort deals zijn meestal van korte duur. Je vliegt van Amsterdam naar Puerto Plata en wordt daarna naar het 3 sterren hotel in Sosua gebracht.

Vakantie Dominicaanse Republiek: topper voor het naseizoen en de winter

31 augustus 2012  |   Geplaatst door :   |   Categorie: Algemeen
Vakantie Dominicaanse Republiek: even lekker de zon opzoeken naar een regenachtig en té benauwde Nederlandse zomer? Dan is het nu tijd om uit te kijken naar een heerlijke vakantie op de Dominicaanse Republiek! Het stormseizoen is in oktober ten einde en dit maakt de Dominicaanse Republiek tot een topbestemming voor de nazomer en de naderende winter. Hier weet u zeker dat u kunt genieten van prachtig weer, hagelwitte stranden en een azuurblauwe en kristalheldere zee. Het weer is het hele jaar door constant, maar de beste reisperiode breekt bijna aan, pak dus nu uw kans om te genieten van een zomer zoals die bedoeld is! Bent u nog niet zo bekend met de Dominicaanse Republiek? Op DominicanHolidays.nl vind u alles over deze Caribische bestemming. Meer ...

Alles over de Dominicaanse Republiek

7 maart 2012  |   Geplaatst door :   |   Categorie: Algemeen
Welkom op DominicanHolidays.nl: de site met alle informatie en wetenswaardigheden over de Dominicaanse Republiek, een absolute topbestemming in de Caribbean. Dit (ei)land verdient een eigen website. Waar de meeste touroperators u in een paar zinnen vertellen hoe geweldig het land wel niet is, gaan wij veel verder! Naast veel informatie over het land kunnen we u ook een compleet en actueel overzicht bieden van vakanties en last minutes. Bekijk ze direct: Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Neem dan even contact met ons op!